top of page
Bergen Comfy-Air.webp

OVER ONS

Wij zijn Djar Graveth en Frank Heesakkers. Tof dat je onze website hebt gevonden! Sinds 2020 werken we samen aan ons bedrijf Comfy-Air in Beuningen en regio Nijmegen. Comfy-Air is actief in verschillende vakgebieden, maar alles draait erom dat jij je comfortabel voelt bij de atmosfeer in jouw huis of kantoor. Wij bieden airconditioning systemen voor jouw huis, kantoor of welke ruimte dan ook. De merken van de airconditioning systemen die wij plaatsen zijn Mitsubishi, LG en Clivet en we hebben ze in alle soorten en maten. Wil je een klein kantoor koelen of jouw gehele woning? Wij passen daar onze systemen op aan. 

Over Djar

Ik ben Djar, ik ben getrouwd en heb twee zonen. Sinds mijn 17e ben ik werkzaam en heb ik veel werkervaring en mensenkennis opgedaan. Voordat ik samen met Frank startte met Comfy-Air heb ik goede werkgevers gehad waar ik graag werkte. Ik heb daar veel geleerd, maar ben altijd ondernemend geweest. Tijdens mijn werkzaamheden in loondienst heb ik vaak en lang getwijfeld om een eigen onderneming te beginnen. Toen ik bij mijn laatste werkgever -een airco installatiebedrijf- in loondienst was, dacht ik: “Dit wil ik voor mezelf gaan doen!”

 

Ik ben de schoolbanken weer ingedoken om mijn F-gassen certificering te behalen. Dat is vereist in deze branche. En zo snel is het allemaal gegaan. Samen met Frank ben ik serieus aan de slag gegaan en hebben we alles ingekocht wat nodig is om goed en netjes te kunnen werken.

Over Frank

Ik ben Frank Heesakkers, geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben een sportief persoon met veel passie voor honkbal, diezelfde passie heeft Djar ook, we zijn dus zowel teamgenoten als collega’s.  Sinds jongs af aan is de ambitie aanwezig geweest om een eigen onderneming te hebben. Mijn carrière is begonnen als leidinggevende in de voedingsindustrie, al vrij snel kwam ik er achter dat ik met mijn handen wilde werken. Ik ben de techniek branche in gegaan en kwam er achter dat het bedienen van klanten naar tevredenheid mij ook tevredenheid opleverde. Ik ben terug de boeken ingegaan om mijn technische kennis op te scholen. Samen met Djar heb ik de sprong durven wagen van vastigheid naar een eigen onderneming.

Klant staat centraal!

Wat we beide belangrijk vinden is onze klant. De klant staat bij ons altijd voorop. We luisteren naar de wensen van onze klanten en geven dan een passend apparatuur- en montageadvies. Voorafgaand aan dit advies komen wij vrijblijvend langs voor een opname waar we de situatie goed bekijken. De afwerking van zowel de airconditioning unit binnen als buiten moet ook volledig aansluiten bij de wensen van de klant. Zo beslissen we samen de locatie van de binnen- en buiten units en kies je eventueel zelf de kleur van de kabelgoot en eventuele luxe (door ons ontworpen) ombouw. De goot en de luxe ombouw zijn in alle kleuren te leveren.

 

We kunnen niet alles, maar wel heel veel! Twijfel je over de aanschaf van een airconditioning unit en wil je vooraf vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij een opname kunnen doen en jou een goed advies kunnen geven. Wij zijn sterk in snel schakelen en hebben het liefst telefonisch contact. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan (voor of na de plaatsing) dan lossen we dit zo spoedig mogelijk op. Ons woord nakomen is een must; eerlijkheid werkt altijd.

bottom of page