top of page
Bergen Comfy-Air.webp

OVER ONS

Wij zijn Frank Heesakkers en Thijs Schoonenberg. Tof dat je onze website hebt gevonden! Comfy-Air is sinds 2020 actief in verschillende vakgebieden, maar ons doel is om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat in jouw persoonlijke omgeving. Wij bieden airconditioning systemen voor in huis, kantoor of welke ruimte dan ook. De merken waarmee wij werken zijn voornamelijk Mitsubishi & LG en we hebben ze in alle soorten en maten. Wil je een klein kantoor koelen of jouw gehele woning? Wij vinden voor elke situatie een passend systeem. 

Over Comfy-Air

Comfy-Air is in 2020 door Djardan Graveth en Frank Heesakkers opgericht en zij hebben de basis voor het bedrijf gelegd. Begin 2022 is Thijs Schoonenberg erbij gekomen en in deze samenstelling zijn wij tot midden 2023 doorgegaan. Djardan heeft toen besloten om zijn droom te verwezenlijken en is naar Spanje geëmigreerd. Frank en Thijs zetten het bedrijf voort en onze ambitie is om het bedrijf verder uit te bouwen.

Over Frank

Ik ben Frank Heesakkers, geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben een sportief persoon met veel passie voor honkbal. Sinds jongs af aan is de ambitie aanwezig geweest om een eigen onderneming te hebben. Mijn carrière is begonnen als leidinggevende in de voedingsindustrie, al vrij snel kwam ik er achter dat ik met mijn handen wilde werken. Ik ben de techniek branche in gegaan en kwam er achter dat het bedienen van klanten naar tevredenheid mij ook tevredenheid opleverde. Ik ben terug de boeken ingegaan om mijn technische kennis op te scholen. Samen met Djar heb ik uiteindelijk de sprong durven wagen van vastigheid in loondienst naar een eigen onderneming.

Over Thijs

Ik ben Thijs Schoonenberg en ik woon in Nijmegen samen met mijn vriendin. Na mijn studie Civiele Techniek ben ik een half jaar door Azië gaan reizen om meer van de wereld te zien. Toen ik terug kwam ben ik aan de slag gegaan in een distributiecentrum waar ik uiteindelijk 10 jaar heb gewerkt, in verschillende functies. Langzaamaan kreeg ik besef dat ik niet mijn hele leven achter een bureau wilde zitten en meer met mijn handen wilde werken. Dit besprak ik regelmatig met mijn teamgenoten Frank en Djar, en al snel was het idee gevormd dat ik Comfy-Air moest komen versterken. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mijn baan op te zeggen en heb ik mezelf om laten scholen. Elke dag ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om deze uitdaging aan te gaan en kijk ik uit naar wat de toekomst mij, maar vooral Comfy-Air heeft te bieden.  

Klant staat centraal!

Wat we beide belangrijk vinden is onze klant. De klant staat bij ons altijd voorop. We luisteren naar de wensen van onze klanten en geven dan een passend apparatuur- en montageadvies. Voorafgaand aan dit advies komen wij vrijblijvend langs voor een opname waar we de situatie goed bekijken. De afwerking van zowel de airconditioning unit binnen als buiten moet ook volledig aansluiten bij de wensen van de klant. Zo beslissen we samen de locatie van de binnen- en buiten units en kies je eventueel zelf de kleur van de kabelgoot en eventuele luxe (door ons ontworpen) ombouw. De goot en de luxe ombouw zijn in alle kleuren te leveren.

 

We kunnen niet alles, maar wel heel veel! Twijfel je over de aanschaf van een airconditioning unit en wil je vooraf vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij een opname kunnen doen en jou een goed advies kunnen geven. Wij zijn sterk in snel schakelen en hebben het liefst telefonisch contact. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan (voor of na de plaatsing) dan lossen we dit zo spoedig mogelijk op. Ons woord nakomen is een must; eerlijkheid werkt altijd.

bottom of page