top of page

MONTAGE

Wij plaatsen veel airconditioning systemen bij nieuwbouwwoningen met 3 verdiepingen of meer. Wij plaatsen de binnenunit dan bijna altijd op zolder, omdat het airconditioning systeem dan minstens twee verdiepingen koelt. Met de afbeeldingen hieronder krijg je een beeld van hoe sterk een bepaalde unit jouw 3-laagse woning koelt met een binnenunit op de bovenste etage.

Airco 3,5 kW werking.png

Airco 3,5 kW

Airco 5 kW werking.png

Airco 5 kW

Airco 7,5 kW werking.png

Airco 7,5 kW

Hieronder zie je hoe wij te werk gaan vanaf het eerste contact tot aan de montage. Heb je vragen naar aanleiding van dit overzicht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact Comfy-Air.png

CONTACT
 

Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of via e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een technische opname. 

Bestellen & Afspraak Comfy-Air.png

BESTELLEN
& AFSPRAAK

Zodra je akkoord bent met ons voorstel zullen wij het airconditioning systeem bestellen (indien deze niet voorradig is). Wij hebben veel modellen op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Zodra wij alles in huis hebben, maken we een montage-afspraak.

Opname & Advies Comfy-Air.png

OPNAME
& ADVIES

Tijdens de technische opname bekijken we jouw situatie en horen we graag wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan zullen wij een airconditioning systeem adviseren en geven wij aan hoe het systeem gemonteerd zal worden. We houden altijd rekening met jouw wensen.

Montage Airco Comfy-Air.png

MONTAGE
AIRCONDITIONING

Het airconditioning systeem wordt in één dag geplaatst. Zodra alles is gemonteerd krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe airconditioning systeem. Voor vragen na de montage zijn wij altijd beschikbaar. 

Laat de zomer maar komen!

bottom of page